Dla tych, którzy z natury
lubią wyzwania

W świecie, gdzie każdy coraz bardziej troszczy się o zdrowie i równowagę wewnętrzną, warzywa stanowią zasadniczy element codziennej diety. Bonduelle zobowiązuje się dostarczać Ci to, co w warzywach najlepsze. Aby zapewnić należytą świeżość i odpowiedni smak, warzywa Bonduelle zamrażane są nie później niż kilka godzin po zebraniu z pola. Bonduelle czuwa jednocześnie nad właściwym planem zasiewów, stanem upraw i przebiegiem zbiorów.

Nasze fabryki

Nasza fabryka w Gniewkowie (niedaleko Torunia) produkuje rocznie już około 40 000 ton warzyw przetworzonych mrożonych i konserwowych. Wyjątkową dumą gniewkowskiego zakładu jest groszek konserwowy i mrożony, brokuły pieczarki i cukinia.Nasza druga fabryka w Ruchocicach (w pobliżu Poznania) działa od 1991 roku i specjalizuje się w przetwórstwie pieczarek. Od lat współpracuje w polskimi producentami wykorzystując najwyższej jakości surowiec, który następnie jest konfekcjonowany w słoiki, puszki oraz pillow packi. Produkty pieczarkowe są przeznaczone na rynek detaliczny oraz rynek Food Service. Przetwórnia działa w oparciu o certyfikowany system HACCP oraz według założeń międzynarodowego standardu IFS – dostarczając swoim klientom produkty najwyższej jakości.

Dlaczego warto dołączyć do Bonduelle?

Zapewniamy: 

  • Przyjazną atmosferę w pracy
  • Stabilność zatrudnienia i tzw. work-life-balance
  • Inwestowanie w pracownika
Pracownicy Bonduelle wymieniając pozytywne strony bycia częścią organizacji wskazują przede wszystkim na niezależność w pracy, bezpieczeństwo (stabilność pracy oraz bogaty pakiet socjalny (premie, szkolenia specjalistyczne, opieka medyczna, pakiety ubezpieczeniowe, imprezy firmowe, wyjazdy integracyjne, bony okolicznościowe).

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą pracy a także praktyk i staży i dołączenia do naszego zespołu.

Kliknij tutaj aby zobaczyć produkty Bonduelle
w swoim ulubionym e-sklepie