Fasole używane są w kuchni międzynarodowej już od bardzo dawna. Nadają daniom smak i walory odżywcze. Te od Bonduelle charakteryzują się niezwykłą chrupkością. Czerwona Fasola Kidney wspaniale wzbogaci w intensywny kolor sałatki i przekąski, a daniom kuchni meksykańskiej nada idealną chrupkość. Sprawdzi się również w daniach wegetariańskich i wegańskich.
woda, czerwona fasola, sól
dla 100g | ||
---|---|---|
Energia w kJ | 479 kJ | |
Energia (kcal) | 114 kcal | |
Tłuszcz (g) | 1,1 g | |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,4 g | |
Węglowodany (g) | 15,8 g | |
W tym cukier (g) | 0,8 g | |
Błonnik (g) | 5,9 g | |
Białko (g) | 7,2 g | |
Sól (g) | 0,64 g |
Przechowywac w suchym i chlodnym miejscu.