Czerwona fasola, dzięki gotowaniu na parze, wzbogaci każde twoje danie o pysznie chrupiące ziarna

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.
opakowanie:
waga netto: 310 g waga po odsączeniu: 250 g
składniki

czerwona fasola, woda, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia

Wysoka zawartość błonnika .

wartość odżywcza

dla 100g
Energia w kJ 486 kJ
Energia (kcal) 116 kcal
Tłuszcz (g) 0,5 g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) 0 g
Węglowodany (g) 15,2 g
W tym cukier (g) 0,5 g
Błonnik (g) 8,5 g
przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.