Kiełki fasoli Mung 212 ml

Kiełki fasoli Mung

Chrupiące Kiełki Fasoli Mung od Bonduelle to idealny, gotowy dodatek do sałatek i dań kuchni międzynarodowej. Dodaje potrawie charakteru zarówno smakowo, jak i wizualnie. Zaskoczy niejednego smakosza!

pobierz zdjęcie

O warzywie

Fasola Mung pochodzi z Azji i jest tam uprawiana od kilku tysięcy lat. Stamtąd rozprzestrzeniła się na sąsiednie rejony Azji, docierając na przełomie IX i X wieku n.e. do Afryki. więcej

Informacje żywieniowe

Składniki
Kiełki fasoli mung, woda, cukier, sól, zalewa balsamiczna (biały ocet winy, moszcz z białych winogron), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, antyoksydant: kwas askorbinowy.
Pojemność opakowania
212 ml
Masa netto
200 g
Masa netto po odsączeniu
90 g
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


Wartości odżywcze
w 100g produktu
wartość energetyczna 70 kJ (17 kcal)
tłuszcz 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone ilości śladowe
węglowodany 2,4 g
w tym cukry 2 g
błonnik 1,1 g
białko 1 g
sól 0,75 g

Inne produkty z tej kategorii