Pieczarki marynowane tradycyjne 314 ml

Pieczarki marynowane tradycyjne

Pieczarki marynowane tradycyjne od Bonduelle to idealna przekąska na co dzień, jak i na przyjęcie. Sprawdzą się idealnie także jako dodatek do dań obiadowych, jak i śniadania – np. do omletu. Dodadzą potrawie charakteru i wyjątkowego smaku.

pobierz zdjęcie

O warzywie

Pierwsze jej hodowle zakładane były we Francji jeszcze w XVI wieku. Pierwsze warzywa wyhodowane we Francji były bardzo drogie i uchodziły za rarytas, prawie na równi z truflami. Szybko jednak zyskały dużą popularność. więcej

Informacje żywieniowe

Składniki
Pieczarki (59%), woda, ocet spirytusowy (6,5%) (SIARCZYNY), cukier, sól, warzywa i przyprawy suszone: marchew (0,2%), cebula (0,2%), GORCZYCA, pieprz czarny (0,05%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromaty. Produkt pasteryzowany.
Pojemność opakowania
314 ml
Masa netto
280 g
Masa netto po odsączeniu
165 g
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze około 4ºC i spożyć w ciągu 48 godzin.


Wartości odżywcze
w 100g produktu
wartość energetyczna 155 kJ (37 kcal)
tłuszcz 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
węglowodany 3,8 g
w tym cukry 2,7 g
błonnik 2,8 g
białko 2,9 g
sól 1,00 g

Inne produkty z tej kategorii