Warzyw nie musisz już gotować! Zrobiliśmy to za Ciebie na parze.

Warzywa „Już Przygotowane Na parze” charakteryzują się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz bogactwem wartości odżywczych. Sięgnij po pyszną fasolkę szparagową. W procesie mrożenia wykorzystywana jest fasolka młoda i bezwłóknista - nie ma przerośniętych ziaren, a skórka jest cienka.
waga netto: 400 g
składniki

Fasolka szparagowa żółta

Wysoka zawartość błonnika .

śladowa ilość Seler.

wartość odżywcza

dla 100g
Energia w kJ 115 kJ
Energia (kcal) 27 kcal
Tłuszcz (g) 0,2 g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) 0,1 g
Węglowodany (g) 3,4 g
W tym cukier (g) 2 g
Błonnik (g) 3 g
sposób przygotowania

Wrzucić mrożoną fasolkę do wrzątku, gotować 5 min lub smażyć na patelni z dodatkiem tłuszczu przez 7 min.
przechowywanie

Pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny, w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.