Warzyw nie musisz już gotować! Zrobiliśmy to za Ciebie na parze.
Warzywa „Już Przygotowane Na parze” charakteryzują się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz bogactwem wartości odżywczych. Sięgnij po pyszną fasolkę szparagową. W procesie mrożenia wykorzystywana jest fasolka młoda i bezwłóknista - nie ma przerośniętych ziaren, a skórka jest cienka.
waga netto: 400 g
składniki
▶
Fasolka szparagowa żółta
Wysoka zawartość błonnika .
śladowa ilość Seler.
wartość odżywcza
▶
dla 100g
Energia w kJ
115 kJ
Energia (kcal)
27 kcal
Tłuszcz (g)
0,2 g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g)
0,1 g
Węglowodany (g)
3,4 g
W tym cukier (g)
2 g
Błonnik (g)
3 g
sposób przygotowania
▶
Wrzucić mrożoną fasolkę do wrzątku, gotować 5 min lub smażyć na patelni z dodatkiem tłuszczu przez 7 min.
przechowywanie
▶
Pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny, w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.