Fasola czerwona Kidney 425 ml

Fasole używane są w kuchni międzynarodowej już od bardzo dawna. Nadają daniom smak i walory odżywcze. Te od Bonduelle charakteryzują się niezwykłą chrupkością. Czerwona Fasola Kidney wspaniale wzbogaci w intensywny kolor sałatki i przekąski, a daniom kuchni meksykańskiej nada idealną chrupkość. Sprawdzi się również w daniach wegetariańskich i wegańskich.
O warzywie

Informacje żywieniowe
- Składniki
- Czerwona fasola, woda, sól.
- Pojemność opakowania
- 425 ml
- Masa netto
- 400 g
- Masa netto po odsączeniu
- 240 g
- Przechowywanie
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Wartości odżywcze
w 100g produktu -
wartość energetyczna 480 kJ (114 kcal) tłuszcz 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g węglowodany 15,8 g w tym cukry 0,8 g błonnik 5,9 g białko 7,2 g sól 0,64 g