Gotowa w 3 minuty zupa zaskoczy Cię smakiem i aromatem warzyw.

Zupy z warzyw mrożonych to idealne rozwiązanie na szybki, wartościowy posiłek Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem.
waga netto: 400 g
składniki

dynia (50%), marchew (40%), cebula (10%)

Wysoka zawartość błonnika .

śladowa ilość Seler.

wartość odżywcza

dla 100g
Energia w kJ 120 kJ
Energia (kcal) 29 kcal
Tłuszcz (g) 0,2 g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) 0,1 g
Węglowodany (g) 4,8 g
W tym cukier (g) 3,1 g
Błonnik (g) 2,2 g
sposób przygotowania

1. Gotujemy bulion. 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywaz opakowania i gotujemy 3 minuty. 3. Dodajemy śmietanę. 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania.
przechowywanie

Pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny, w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.