Koniec z długim i skomplikowanym przygotowywaniem fasoli. Zrobiliśmy to za Ciebie
Fasole używane są w kuchni międzynarodowej już od bardzo dawna. Nadają daniom smak i walory odżywcze. Te od Bonduelle charakteryzują się niezwykłą chrupkością. Czerwona Fasola Kidney wspaniale wzbogaci w intensywny kolor sałatki i przekąski, a daniom kuchni meksykańskiej nada idealną chrupkość. Sprawdzi się również w daniach wegetariańskich i wegańskich.
waga netto: 400 g waga po odsączeniu: 240 g
składniki
woda, czerwona fasola, sól
wartość odżywcza
dla 100g | |
---|---|
Energia w (kJ) | 479 kJ |
Energia (kcal) | 114 kcal |
Tłuszcz (g) | 1,1 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,4 g |
Węglowodany (g) | 15,8 g |
- w tym cukier (g) | 0,8 g |
Błonnik (g) | 5,9 g |
Białko (g) | 7,2 g |
Salt (g) | 0,64 g |
przechowywanie
Przechowywac w suchym i chlodnym miejscu.