Warzyw nie musisz już gotować! Zrobiliśmy to za Ciebie na parze.
Warzywa „Już Przygotowane Na parze” charakteryzują się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz bogactwem wartości odżywczych. Sięgnij po pyszną fasolkę szparagową. W procesie mrożenia wykorzystywana jest fasolka młoda i bezwłóknista - nie ma przerośniętych ziaren, a skórka jest cienka.
waga netto: 400 g
składniki
Fasolka szparagowa żółta
śladowa ilość Seler.
wartość odżywcza
dla 100g | |
---|---|
Energia w (kJ) | 115 kJ |
Energia (kcal) | 27 kcal |
Tłuszcz (g) | 0,2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,1 g |
Węglowodany (g) | 3,4 g |
- w tym cukier (g) | 2,0 g |
Błonnik (g) | 3,0 g |
Białko (g) | 1,5 g |
Salt (g) | 0,03 g |
sposób przygotowania
Wrzucić mrożoną fasolkę do wrzątku, gotować 5 min lub smażyć na patelni z dodatkiem tłuszczu przez 7 min.
przechowywanie
Pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny, w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.