Łatwy sposób na tradycyjny smak w Twojej kuchni
Polska fasolka po bretońsku to idealne rozwiązanie, gdy brakuje Ci pomysłu na obiad lub gdy potrzebujesz szybkiego rozwiązania na danie na wyjazd. Pyszna, chrupiąca fasola w unikalnym sosie, do której wystarczy dodać ryż lub makaron, ewentualnie mięso lub kiełbasę, a zyskujesz pełnowartościowy, pyszny, niecodzienny posiłek gotowy w zaledwie chwilę.
waga netto: 430 g
składniki
woda, biała fasola 36%, koncentrat pomidorowy 7%, cukier, olej słonecznikowy, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, cebula suszona, przyprawy 0,2%, mieszanka ziól, czosnek suszony
śladowa ilość Soja.
wartość odżywcza
dla 100g | |
---|---|
Energia w (kJ) | 455 kJ |
Energia (kcal) | 109 kcal |
Tłuszcz (g) | 3,2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) | 0,4 g |
Węglowodany (g) | 13,1 g |
- w tym cukier (g) | 5,8 g |
Błonnik (g) | 5,1 g |
Białko (g) | 4,3 g |
Salt (g) | 1,00 g |
przechowywanie
Przechowywac w suchym i chlodnym miejscu.